Bonatti

 

Više od desetljeća, Bonatti je prepoznatljiv po uporabi najfinijih materijala, pristupačnim cijenama, modernim i kvalitetnim modelima donjeg rublja, spavaćeg i plažnog programa. Poslovanje smo započeli u Srbiji a danas Bonatti radnje možete posjetiti i u Bosni, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, Švicarskoj,Švedskoj, Bugarskoj, Mađarskoj i Italiji.

Vjerujemo da je tajna dobrog izgleda, između ostalog i u vešu koji nosimo, točnije osjećaju koji nam on pruža i zato posebnu pažnju posvećujemo izboru prirodnih materijala.

 

.

U Bonatti radnjama pronaći ćete sve ono što je suvremenim ženama i muškarcima potrebno da bi se osjećali udobno i trendi - donje rublje, grudnjake, potkošulje, spavaći program, kupaće kostime, ručnike i aksesoare koji će upotpuniti vaš stil.

Trudimo se da svaka nova kolekcija ide korak dalje u odnosu na prethodnu, te smo vremenom postali sinonim za kvalitetu i udobnost, a naši kupci se uvijek vraćaju nestrpljivo iščekujući nove kolekcije koje obiluju velikim asortimanom modela, dezena i boja.

 

 

 

Croatian