Bonatti jesen/zima kolekcija veša i spavaćeg programa je stigla!

22.08.2017.
Nova Bonatti kolekcija veša i spavaćeg programa pleni glamurom, romantikom, toplinom i komforom!
Ističu se udobni krojevi, prirodni materijali i moderni printevi, dizajnirani u već nadaleko čuvenom Bonatti stilu. Ljubav prema modi se ocrtava u svakom detalju ove atraktivne kolekcije.

Pored pamučnih i viskoznih modela, kolekciju čine i elegantiji kompleti od raskošne čipke i satena, u zavodljivim transparentnim krojevima i materijalima koji lagano prijanjaju uz kožu ostavljajući zavodljivi dojam. Komfor je i ovoga puta bio imperativ.

Mekani brushalteri, donji veš, spavaćice, pidžame i bodi majice učiniće da se osećate lagano poput  pera. Svoj stil svakako možete upotpuniti i nekim od Bonatti toplih ogrtača, čipkanih bodija i haltera, a modni dodaci poput bademantila i kućnih papučica u istom tonu, doprineće tvom stilu i uživanju u svim onim posebnim trenucima.

Pored nude i toplih tonova jeseni, popularne su petrolej, zagasito ljubičasta, smaragdno zelena i siva boja- setovi u upravo ovim bojama uneće dinamiku u tvoje standardne jesenje rituale!
U muškom delu kolekcije dominiraju pruge koje su u trendu, i mirnije boje zahvalne za kombinovanje- maslinasto zelena, teget, razne nijanse plave kao i sive boje, a modeli su izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji garantuju fantastičan osećaj aktivnom muškarcu. 
 
 
Zaštitno lice Bonatti jesen/zima kolekcije je neodoljiva Bojana Krsmanović, jedna od najpoznatijih srpskih manekenki koja je nedavno izabrana i za jednu od najseksipilnihih žena sveta i koja se našla rame uz rame sa slavnim lepoticama kao što su Irina Šajk, Adrijana Lima, Ema Votson, Aleksanra Ambrosio, Kendal Dzener, Bela i Điđi Hadid, Šarlot Mekini...
 
Muški deo kolekcije poneo je Ivan Papić, poznati maneken i već dve godine Bonatti zaštitno lice, koji se pored toga što je zavšio Fakultet sporta i fizičkog faspitanja aktivno bavi sportom i propagira zdrave životne navike.