Novogodišnja Bonatti kolekcija

04.12.2017.

Bonatti Novogodišnja kolekcija je upravo stigla u radnje širom Srbije i kao po dobroj staroj tradiciji, pozivamo vas da provirite u naše radnje u kojima vlada praznično raspoloženje i vidite šta smo vam to lepo spremili.Kolekcija pleni zavodljivom crvenom bojom, budi osećaj senzualnosti i poziva na zavođenje. Pored čipkanih modela donjeg veša, brushaltera, bodija i spavaćica, tu su i pamučni i viskozni setovi veša i ljupke pidžamice.

Zaštitno lice Bonatti Novogodišnje kolekcije je neodoljiva Bojana Krsmanović, naša poznata manekenka koja na svetskoj modnoj sceni stoji rame uz rame sa Irinom Šajk, Điđi Hadid, Adrijanom Lima, Emom Votson, Aleksanrom Ambrosio, Kendal Dzener... Bojana se od skoro može pohvaliti titulom da je jedina lepotica sa naših prostora koju je čuveni svetski časopis "Maxim" stavio na listu 100 najlepših pripadnica lepšeg pola na planeti.

Muški deo Bonatti kolekcije čine slip i box modeli atraktivnih dezena, kao i pidžame u novogodišnjem stilu.

Popularni maneken Aleksa Gavrilović je novo Bonatti zaštitno lice. Pored toga što je proglašen za Mister Universal Ambassador-a 2016. godine, Aleksa se istakao kao profesionalni model koji je imao višestruke angažmane u Evropi i Aziji, krasio je mnoge naslovnice poput junskog izdanja Men’s Health a jedna od poslednjih revija mu je bila revija visoke mode za Dolce & Gabbana u Milanu.

Prizovite prazničnu magiju darivanja i osmeha, posetite Bonatti!