Koji model kupaćeg kostima ti najbolje pristaje?

Blog | 05.07.2019.

Odabir kupaćeg kostima može biti jednostavan, ako znate šta vam dobro stoji. Poznavajući svoje prednosti i nedostatke, lako možete naći kupaći kostim koji vam savršeno pristaje. Bonatti u svojoj ponudi ima modele koji odgovaraju svakoj građi, a divna Milica Marković na fotografisanju za Telegraf editorijal ponela je komade različitog kroja i kolorita.

Kupaći kostim sa karnerima na dekolteu dobro pristaje ženama sa manjim grudima, jer će karneri prekriti sve nedostatke, a bretela koja ide preko jednog ramena, lako se može spustiti u toku sunčanja.

Jednodelni modeli kupaćih kostima, jednobojni, ili šareni, prekriće višak oko struka i učiniti da se osećate udobno. Vratili su se u modu “na velika vrata” i postali pravi “must have”. Bretele će omogućiti dobru potporu, a ujedno, lakim skidanjem, olakšati sunčanje bez tragova.

Bikini modeli sa ojačanim korpama i podesivom bretelom oko vrata, odlični su za dame sa većim grudima. Pružaju dobru potporu, a izgledaju još bolje. Za one koje nose C i D korpe, Bonatti nudi dobar izbor modela sa većim korpama, onim bez punjenja, kao i dublje donje delove.

Ukoliko pak želite da malo "akcentujete" svoj dekolte i učinite da izgleda raskošnije, predlažemo bandau i modele sa push-up korpama sa punjenjem.

Da ne zaboravimo odlazak do plaže ili bazena u haljinama od laganog materijala, koje Bonatti takođe nudi u velikom izboru. Damske šešire lako ćete uskladiti sa ogrtačima, ali i velikim torbama za plažu u koje možete staviti sve što vam je za taj dan potrebno.


Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

Prihvatam