Pozovite +381 (0)11 369 11 44

Lista želja

0

Korpa

0

Korpa

Nataša Sabatuš pozirala u kupaćim kostimima sa C i D korpom

Blog | 28.06.2019.

Divna Nataša Sabatuš, na slikanju za Telegraf modni editorijal, predstavila je Bonatti modele kupaćih kostima u različitim varijantama.

Odlično su joj pristajali jednodelni modeli, ali i dvodelni kupaći kostimi sa C, D korpama i mekom korpom bez punjenja, koje biraju žene sa većim grudima. Odlikuje ih gornji deo sa dobrom potporom i debljim bretelama, sa kojim se žene osećaju sigurno.

Osim slip donjeg dela klasičnog kroja, za žene punije građe izdvojili su se modeli sa nešto dubljim donjim delom, širim na kukovima, koji se po potrebi mogu suziti. Osim kupaćih kostima, haljine i ogrtači za plažu od laganog, prijatnog materijala idealni su za odlazak na kupanje.

Bilo da ste na plaži, ili uživate na bazenu, kao Nataša, Bonatti vam nudi kostime različitog kroja i kolorita, pogodne za različite građe. U toku je akcija na određene modele kupaćih kostima, koje možete kupiti po ceni nižoj do 30%


Koji model kupaćeg kostima ti najbolje pristaje?

Blog

Koji model kupaćeg kostima ti najbolje pristaje?

Odabir kupaćeg kostima može biti jednostavan, ako znate šta vam dobro stoji. Poznavajući svoje prednosti i nedostatke, lako možete naći kupaći kostim koji vam savršeno pristaje. Bonatti u svojoj ponudi ima modele koji odgovaraju svakoj građi, a divna Milica Marković na fotografisanju za Telegraf editorijal ponela je komade različitog kroja i kolorita.

Detaljnije

05.07.2019.

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

Proizvod je dodat u korpu.