Pozovite +381 (0)11 369 11 44

Lista želja

0

Korpa

0

Korpa

Nova sportska kolekcija na 20% popusta!

Blog | 19.09.2019.

Uvek je pravo vreme da se pokrenemo i vežbamo! Tim povodom Bonatti je spremio odličnih 20% popusta na novu kolekciju sportske opreme! Sportski noviteti iz Bonattija za sezonu jesen/zima 2019. prate stare navike, što se tiče kvaliteta i udobnosti, a osveženje dolazi u stilu i bojama. Svi modeli pružaju lagodan osećaj, bez ograničenja u pokretu i prijatno prijanjaju uz kožu.

Bonatti sportski top napravljen je tako da može lako da se kompletira sa helankama, ima sunđerasta ojačanja, koja se po potrebi mogu vaditi i pruža vam dobru potporu kod aktivnih pokreta. Dolaze u nekoliko modela i boja.

Bonatti helanke prepoznatljive su po blagom efektu stezanja, širem pojasu u struku i elastičnosti, pa su pogodne za sve tipove građe. U novoj kolekciji obogaćene su zanimljivim detaljima u vidu prozirnih mrežica, diskretnim, a efektnim linijama. Osim za fitnes, jogu, vežbanje u teretani ili samo trčanje, helanke su pogodne i za svakodnevno nošenje.

Sve modele možete pogledati na linku.


Koji model kupaćeg kostima ti najbolje pristaje?

Blog

Koji model kupaćeg kostima ti najbolje pristaje?

Odabir kupaćeg kostima može biti jednostavan, ako znate šta vam dobro stoji. Poznavajući svoje prednosti i nedostatke, lako možete naći kupaći kostim koji vam savršeno pristaje. Bonatti u svojoj ponudi ima modele koji odgovaraju svakoj građi, a divna Milica Marković na fotografisanju za Telegraf editorijal ponela je komade različitog kroja i kolorita.

Detaljnije

05.07.2019.

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

Prihvatam
Proizvod je dodat u korpu.