O nama

Od 2003. godine Bonatti je prepoznatljiv po upotrebi najfinijih materijala, pristupačnim cenama, modernim i kvalitetnim modelima donjeg veša, spavaćeg i plažnog programa. Poslovanje smo započeli u Srbiji, a danas Bonatti radnje možete posetiti i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Sloveniji, Švajcarskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Italiji i Grčkoj. Verujemo da je tajna dobrog izgleda, između ostalog i u vešu koji nosimo, tačnije osećaju koji nam on pruža i zato posebnu pažnju posvećujemo izboru prirodnih materijala. Trudimo se da svaka nova kolekcija ide korak dalje u odnosu na prethodnu, te smo vremenom postali sinonim za kvalitet i udobnost, a naši kupci se uvek vraćaju nestpljivo iščekujući nove kolekcije.

Bonatti

Sve Bonatti radnje su koncipirane po visokim standardima poslovanja, izraženog su vizualnog identiteta i prilagođene su savremenim navikama kupaca. U našim radnjama pronaći ćete sve ono što je modernim ženama i muškarcima potrebno da bi se osećali udobno i trendi – donji veš, brushaltere, potkošulje, spavaći program, kupaće kostime, peškire i aksesoare koji će upotpuniti vaš stil.

Bonatti
Bonatti

Bonatti na godišnjem nivou prezentuje nekoliko kolekcija koje prate svetske modne trendove i  standarde i koje su prilagođene zahtevima domaćeg tržišta. Pored aktuelne kolekcije namenjene ženama i muškarcima, u Bonatti radnjama uvek je dostupna i Bonatti Basic kolekcija. Posebnu pažnju posvećujemo marketing materijalu kroz koje se kupci upoznaju sa našim asortimanom. Bonatti katalozi, flajeri i brošure su uvek dostupne u našim prodajnim objektima. Brojni događaji, revije, humane inicijative, saradnje sa mnogim poznatim ličnostima i pojavljivanja u mnogim medijskim sferama, samo su deo aktivnosti koje nas ističu kao lidera modne industrije kako u Srbiji, tako i u regionu.

Bonatti

Posetite Bonatti blog