Bonatti

logo
2Dec

Podeli:

Birate li “nešto crveno” u novogodišnjoj noći?

Tradicija nošenja i poklanjanja crvenog veša za novogodišnje praznike svima je dobro poznata

 

Veruje se da crveni veš donosi sreću u ljubavi, pa je mnogima neizostavan detalj u novogodišnjoj noći. Drugi ga nose zbog sveukupne sreće, radosti i ispunjenosti.

Jedno od pravila je da crveni veš morate dobiti na poklon!

Nošenje crvenog veša datira još iz perioda srednjeg veka, međutim danas ga vezuju za potpuno nova verovanja. Mnoge žene kombinuju i grudnjake u istoj boji kojih je sve više na našem tržištu, pogotovo pred novogodišnje praznike.

Dodatak čipke odgovara prazničnoj atmosferi, pa se tako možete osećati još glamuroznije. Bonatti je posebno vodio računa o materijalima koji izgledaju sofisticirano i elegantno i prikladni su za svečane momente.

Osim ženskog donjeg veša, poslednjih godina aktuelno je poklanjanje i muškog donjeg veša u crvenoj boji, ali I takozvani “matching” momenat, gde muškarci I žene kombinuju slične boje, stilove i dezene, posebno u prazničnim danima.

Nova, svima dobro poznata situacija nalaže i nove mere, a pretpostavka je da će većina dočekati Novu godinu u toplini doma i porodičnoj atmosferi. Deo Bonatti novogodišnjeg asortimana prilagođen je novonastaloj situaciji, pa su modeli pidžama takvi da ih možete nosti u svečanim prilikama.

Na vama je da odaberete koji ćete crveni detalj odabrati u novogodišnjoj noći, ali jedno je sigurno, crvenom poklončiću će se mnogi obradovati.

 

 

 

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!