Bonatti

logo
16May

Podeli:

Bonatti kolekcija kupaćih kostima je stigla!

Gde god se sunčali i kupali ove godine, novi kupaći kostim donosi nam novu energiju...

Leto dolazi, a mi ga, oprezniji nego inače željno iščekujemo!

Gde god se sunčali i kupali ove godine, novi kupaći kostim donosi nam novu energiju! Bonatti je kao i svake godine pripremio veliku kolekciju bogatu modelima i dezenima za različite ukuse i tipove građe. Jarke boje i njihove kombinacije dominiraju, međutim, ni ove godine nismo izostavili klasične, mornarske detalje, neizostavnu crnu i teget boju...

Ako ste tip koji voli klasične bikini modele, Bonatti vam ove godine donosi veliki broj dezena. Kupaći kostimi sa push-up korpama i donji delovi koje možete sami kombinovati. Moderni, jednodelni kupaći kostimi, zanimljivih dezena, sa i bez bretela, sa korpama, ili bez njih, izbor je veliki.

Ni ove godine nismo zaboravili dame koje nose kupaće kostime sa C i D korpama. Sa fišbajnom, bez punjenja, sa dobrom potporom i podrškom za bezbrižno uživanje u suncu. Tu su i jednodelni kupaći kostimi, sa naborima u struku, za prekrivanje nedostataka, kao i duboki donji delovi kupaćih kostima.

Push-up kupaći kostimi i ove godine dolaze u mnogo dezena, a bikini sa ojačanim korpama sa zanimljivim aksesoarima, karnerima i primamljivim detaljima. Ove godine možete sami da odaberete kombinaciju ili odaberete samo donji deo - brazilijana kroj, klasične, slip modele ili moderne, duboke kupaće gaćice.

Za one koje vole sunčanje bez tragova, neizostavni su bandau, balkonet krojevi, sa bretelama, ili vezicama koje se lako mogu skidati. Letnji outfit ne može biti potpun bez velike, praktične torbe za plažu, praktičnih šešira i ležernih haljina, ili pantalona za plažu.

Pobrinuli smo se za to da se i muškarci osećaju dobro ovog leta. Bilo da preferiraju klasične slip gaće za kupanje, ili bokserice, ove godine u Bonattiju mogu naći klasične krojeve na koje su navikli. Za one koji ipak preferiraju šortseve za kupanje, Bonatti je pripremio zanimljive dezene, dve dužine i modele sa modernim pojasom u struku koji se mogu nositi na dva načina.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!