Bonatti

logo
18Feb

Podeli:

Bonatti – za proleće u trendu!

Bonatti prolećna kolekcija donjeg veša za dame donosi nam pravu svežinu! Akcenat je na romantičnim trendovima a boje koje će dominirati su kajsija, zagasito i bebi roze, ponoćno plava i lavanda lila, kao i retro floralni print.

Ništa lepše nego uskladiti svoje raspoloženje sa prolećnim bojama i ulepšati svoj dan odabirom brushaltera, donjeg veša i majičica u istom tonu. Oduševiće vas komfor pamučnih i viskoznih modela. Za fanove glamurozne čipke i neodoljivog satena, tu su spavaćice, ogrtači i bebi-dolovi iz prolećne kolekcije u kojima ćete uživati ostavljajući otmeni dojam.

Kada su u pitanju muški donji veš i pidžame, kompromis između udobnosti bez premca i dobrog stila predstavljen je upravo novom Bonatti kolekcijom. 

Kvalitetan pamuk i lagana viskoza su materijali koje želimo da osetimo na sebi tokom svih onih dugačkih i aktivnih dana kada nam je neophodno da se osećamo dobro u svojoj koži. 

Prilikom odabira donjeg veša imamo tu slobodu da izaberemo potpuno otkačene printove, neobične i nesvakidašnje stilove, a nova Bonatti kolekcija će vam svakako privući pažnju! 

 

Zaštitna lica Bonatti Proleće/Leto kolekcije su Bojana Krsmanović i Aleksa Gavrilović, svetski poznati manekeni koji su se našli rame uz rame sa nekim od najpoznatijih svetskih imena kao što su Irina Šajk, Adrijana Lima, Ema Votson, Aleksanra Ambrosio, Kendal Dzener, Bela i Điđi Hadid, radeći revije za brendove poput Dolce&Gabbana, Guess-a...

Ovo je druga Bonatti kolekcija čije je Bojana zaštitno lice. Nedavno ju je čuveni magazin “Vogue” uvrstio među deset dolazećih senzacija u svetu modelinga, “Maxim” ju je stavio na listu 100 najseksepilnijih žena današnjice.

Bonatti kolekcija Proleće/Leto '18 je dostupna u svim Bonatti radnjama širom Srbije.

 

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.