Bonatti

logo
9Nov

Podeli:

Crni veš koji prati crnu haljinu

Fenomen kratke crne haljine, priljubljene uz telo, opseda modnu scenu godinama unazad i čest je stanovnik mnogih ženskih garderobera. A kao po pravilu, ona ima uvek svoju pratnju. Ako ste mislili da je to gospodin pravi ili muškarac od stila praksa je dokazala da to nije baš tako. Kratka crna haljina svog partnera pronašla je upravo u crnom donjem vešu, otkrivajući tako drugi modni fenomen.

Stvari su se u mnogome promenile od kad je klasična crna haljina otkrila ramena, skinula rukav, prišla telu, naglasila obline i kada je njena dužina otkrila kolena. Tada na važno mesto dolazi izbor donjeg rublja. Udobnost i kvalitet počinje da prati prefinjenost crne boje.


O tome zašto je crni veš oduvek smatran punim pogotkom govore mnoge modne teorije. Činjenica je da su sve ostale boje iako veoma interesantne i pune žara ipak zauzele drugo mesto kada je u pitanju prefinjenost crne boje. Nenametljiva prisutnost crnog veša ne odvraća pažnju sa crne haljine, ali joj ipak suptilno suflira i stvara neverovatan tandem, pun snage, seksepila i sigurnosti. Pored toga crno rublje pronalazi svoje mesto i pod šarenim dezenima koji traže potporu u njemu. Stoga je naša preporuka za siguran i moćan utisak jake žene koja zna šta hoće – crni veš.

Podeli:

Ostalo sa bloga