Bonatti

logo
9Dec

Podeli:

Crvena kolekcija za radosne praznike

Bonatti je praznične dane obojio vedrom, crvenom bojom, začinio čipkom i nežnim materijalima...

Bonatti je praznične dane obojio vedrom, crvenom bojom, začinio čipkom i nežnim materijalima za magične noći i ušuškana jutra. Novogodišnja kolekcija odiše vedrinom, seksipilom, elegancijom, ali i toplinom i udobnošću.

Bebi dolovi, spavaćice i pidžame od elegantnih materijala, koje mogu biti i svečana toaleta za kućni doček Nove godine, možete pronaći u svim Bonatti prodavncama i na webshopu. Tu je i neizostavni crveni veš, sa dodatkom čipke, ali topli, pamučni program za nju i njega. Ne zaboravite da obradujete nekog crvenim vešom za koji se veruje da donosi sreću u novogodišnjoj noći, ili priuštite sebi isto zadovoljstvo.

Posetite neku od mnogobrojnih Bonatti prodavnica širom zemlje, ili pronađite omiljene modele na webshopu www.bonatti.rs. Novine i inspiracije možete pronaći i na Instagram i Facebook stranici Bonatti Underwear.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!