Bonatti

logo
28Jun

Podeli:

Druzenje sa kosarkasicama!

Druženje za pamćenje! Milica Dabović, kapiten košarkaške Reprezentacije Srbije i Bonatti promo lice za ovo leto...

Druženje za pamćenje! Milica Dabović, kapiten košarkaške Reprezentacije Srbije i Bonatti promo lice za ovo leto, zajedno sa svojim saigračicama Tamarom Radočaj, Tijanom Ajduković, Dajanom Butulija i Kristinom Topuzović potpisivale su autograme fanovima, delile poklone i svojom energijom i harizmom razveselile svakog ko je došao na druženje koje je organizovano u Bonatti radnji na Terazijama u Beogradu.

Svojim neospornim talentom, reprezentativke su uzor mnogima, tako da ne čudi što su fanovi ushićeni stajali u redu i čekali momenat kada će se družiti sa njima.

Događaju je prisustvovalo mnogo poznatih zvanica i prijatelja kompanije Bonatti, između ostalih i modne blogerke Zorannah i Anastasija Đurić, kao i čuvena blogerka iz Amerike Bridget Helene.

Uz fotografisanje sa motivima nove Bonatti kolekcije i detaljima koji simbolizuju Olimpijske igre u Rio de Žaneiru na kojima će naše reprezentativke učestvovati u avgustu ove godine, nema sumnje da je ovo druženje unelo osećaj sreće i ponosa zbog uspeha naših šampionki.

 

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.