Bonatti

logo
31Oct

Podeli:

Jesenje ušuškavanje

Jesenje ušuškavanje može da počne! Bonatti je spremio tople pidžame, bademantile, homewear komplete, ali i toplu ćebad za jesen i zimu.

Kišno jutro, topla kafa, kućna atmosfera – jesen ima i svoje lepe strane. Posle energičnog i leta punog dešavanja, jesen nam dolazi kao mir koji nalazimo u svom domu, ušuškani i relaksirani.

Osim ekskluzivne čipke na koju smo vas već navikli, ovoga puta pažnju usmeravamo na tople Bonatti pidžame, kućne komplete, bademantile, čizmice, tople čarape...

Elegantne pidžame su sve više zastupljene u našem asortimanu zbog vlike potražnje udobnih, a lepih komada u kojima možete provesti čitav dan. Osim njih, pamučne pidžame su uvek tražene zbog kvaliteta materijala, ni ove godine ih nismo zaobišli, pa ih ima klasičnih, na raskopčavanje, od pamuka, ili viskoze.

Mekani bademantili prate male kolekcijske priče, pa je kompletiranje nikada lakše! Kućne čizmice će se takođe lako uklopiti sa pidžamama i bademantilima i sigurni smo da će jedan ovakav komplet biti idealan poklon. Ništa manje izizuzetno neće biti poklon ćebence, koje je već uvezano dekorativnom trakom i polon karticom.

 

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!