Bonatti

logo
2May

Podeli:

Kolekcija Summer '19

Uz našu novu Bonatti kolekiju plažnog programa vodimo vas na putovanje iz snova na koralnu obalu Maldiva.

Uz našu novu Bonatti kolekiju plažnog programa vodimo vas na putovanje iz snova na koralnu obalu Maldiva.

U potrazi za najfinijim belim peskom i tirkizno plavim morem, otišli smo na Indisjki okean, lagunu Maldiva gde je i nastao ovaj katalog.

Naša avantura odvela nas je na nestvarno lepe puste sprudove gde smo uživali u igri vode, sunca, palmi i bujnog zelenila.

Mesto gde ljubav počinje, u miru tropske prirode i klime večitog leta, na napuštenim plažama sa bleštavobelim peskom i azurnoplavim morem, zanosna Maldivska ostrva dali su dodatni sjaj Bonatti plažnom stajlingu.

Danas svi volimo da trenutak relaksacije i uživanja na suncu pretvorimo u fotografiju za pamćenje, a Indijski okean u kombinaciji sa bojama Bonati plažne kolekcije pružio nam je pravi raj za oči.

Okupana suncem letnja kolekcija pruža kolorit i forme koje će biti apsolutni trend ove sezone - od plavih tirkiznih tonova, preko bež-zelenih printova protkanih zlatnim detaljima, do jarko crvene koja pleni svojom atraktivnošću pa sve do večnih klasika, crno-belihi mornarskih kombinacija.

Nije važno da li ste ljubitelj jednodelnih, dvodelnih ili trodelnih kupaćih kostima, bikini, push-up ili bandau krojeva, verujemo da ćete naći pravi kupaći za sebe među našim modelima za leto 2019.

Pronađite svoj omiljeni letnji outfit i inspiraciju na www.bonatti.rs.

Kada je reč o muškom izgledu u letnjim danima, kupaći je ključan kako bi jednog muškarca učinio atraktivnim i posebnim.

Bonatti kupaći pravi je izbor i za one muškarce koji planiraju aktivan odmor. Bilo da preferirate sportove na vodi ili uživanje u letnjem baru Bonatti kupaći vam je prava podrška. Kombinacija jarkih detalja učiniće vaš izgled privlačnim.

Dozvolite sebi da se razlikujete. Birajte udobnost za svoj letnji dan.

Ne propustite da istražite plažnu kolekciju za muškarce.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!