Bonatti

logo
11Feb

Podeli:

Mini zaljubljena kolekcija je u prodaji

Ljubav je u vazduhu, a naša mini zaljubljena kolekcija već u radnjama i na webshopu!

Ljubav je u vazduhu, a naša mini zaljubljena kolekcija već u radnjama i na webshopu! Dolazi 14. februar, dan kada nismo zaljubljeniji nego inače, već slavimo ljubav i delimo radost sa partnerom...

Za tradiciju poklanjanja i romantične večeri Bonatti kao i uvek ima asortiman koji će lako zadovoljiti i žene i muškarce.

 

Pamučni grudnjak sa motivima razigranih srca i udobne ženske gaćice napravljeni su baš za dan kada slavimo ljubav. Tu su takođe i muške slip gaće prošarane simbolima ljubavi, i muške bokserice sa istim motivima. Modeli su izrađeni od pamuka, prilagođeni aktivnim ženama i muškarcima, lepi i udobni u isto vreme. Takođe, uz svaku kupovinu 13. i 14. februara, dobićete kutiju za Dan zaljubljenih i poklon čestitku sa čokoladicom.

 

 Ne smemo zaboraviti i veš i spavaći program u vatreno crvenoj boji, koji je snižen i do -50%, a može biti odličan zavodljiv poklon za ovu priliku.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!