Bonatti

logo
22May

Podeli:

Moda i ples!

Revija brenda Bonatti, biće jedna je od modnih manifestacija sezone!

Najbolji provod i mnogo plesa očekuje sve zaljubljenike u igru na „Državnom prvenstvu u latino plesovima“ koje, sada već tradicionalno, organizuje plesna škola „Dare to dance“ na čelu sa poznatim koreografom i plesačem, Ivanom Mileusnićem, ovoga puta, 2. juna u „Belexpo centru“.

Voditeljka Sanja Marinković, glumica Lena Bogdanović, voditelj Milan Kalinić i mnogi drugi, prošle godine oprobali su se u latino plesovima na ovom prestižnom takmičenju, a ove godine će to biti neke nove, poznate ličnosti.

Državno prvenstvo u latino plesovima i ovoga puta podržaće Ministarstvo sporta i omladine, Fondacija princeze Katarine Karađorđević kao i mnogi prijatelji, sponzori i donatori. Program će voditi prepoznatljiva televizijska lica Dragana Kosjerina i Marija Veljković.

 

Bonatti modna revija će biti održana u okviru Državnog prvenstva u latino-američkim plesovima u Belexpocentru 2. juna sa početkom u 19:30h.

Uveličaće je svojim učešćem Bonatti zaštitno lice Bojana Krsmanović, kao i dosta drugih ličnosti iz sveta mode!

Videćemo letnju Bonatti kolekciju, inspirisanu relaksirajućim komforom i stilski ispraćenu tropskim printovima i modelima koji pružaju slobodu pokreta.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!