Bonatti

logo
4Mar

Podeli:

Nijanse lavande dominantne u Bonatti prolećnoj kolekciji

Boja lavande, u kombinaciji sa neodoljivom čipkom, prolećnim modelima daje izuzetno nežnu notu

Osim što je i sama po sebi romantična i umirujuća, boja lavande, u kombinaciji sa neodoljivom čipkom, prolećnim modelima daje izuzetno nežnu notu.

Mini kolekcija “Evening lavanda” napravljena je kompletno od čipke, namenjena posebnim trenucima u kojima želite da istaknete svoju nežnu i ženstvenu stranu, ili samo da uživate, stilizovani i kod kuće, kad god poželite.

Potpuno prozirna spavaćica i ogrtač od čipke sa satenskom vezom u struku. Za jutarnju kafu sa stilom.

 

Nežna lavanda dominira i na nekoliko modela brushaltera i gaćica, a dizajneri su se potrudili da ovi komadi budu pre svega udobni. Osim što ima push-up efekat, brushalter “Lana” nema žicu, što ga čini modelom u čijoj ćete udobnosti uživati. Može se kombinovati sa brazilijana gaćicama od čipke za savršen komplet.

 

Model “Jasmina”, sa produžetkom ispod korpi, nalik na mini korset, neodoljiv je komad koji ima žicu, ali ne i dodatno punjenje. Šire bratele od čipke mogu biti interesantan detalj koji će se nazirati ispod lepršave, bele košulje u prolećnim i letnjim mesecima.

Tu su i modeli sa podlogom u boji kože, nešto tamnijih tonova “Meril” i “Marija” sa B korpama koji se mogu kombinovati sa slip, ili brazilijana gaćicama u istoj boji, sa identičnim čipkanim radom.

Podeli:

Ostalo sa bloga