Bonatti

logo
1Sep

Podeli:

Novi pidžama trendovi - Stylish i kod kuće

Nove svakodnevice, ali i godišnje doba koje dolazi, sve više nas navikavaju na boravak kod kuće, a kod kuće želimo da se osećamo prijatno, ušuškano, ali i lepo.

Nove svakodnevice, ali i godišnje doba koje dolazi, sve više nas navikavaju na boravak kod kuće, a kod kuće želimo da se osećamo prijatno, ušuškano, ali i lepo.

Pamučne pidžame su i dalje omiljeni komadi za spavanje, ali da li ste dali priliku novim, modernim pidžamama i homewear komadima, koji su napokon prihvatljivi za nošenje tokom čitavog dana?

Satenska pidžama, poput večernje toalete za kućnu atmosferu, odiše glamurom i elegancijom, a jedan je od omiljenih komada iz Bonatti asortimana, svake godine. Ovi modeli su toliko stylish da poželite da ih nosite i van svog doma, da vam komšinica nenajavljena svrati na kafu, ili se fotografišete sa prvom jutarnjom kafom za instagram :)

Homewear kolekcija pidžama obuhvata tople modele u kojima možete spavati, ali i provesti čitav dan. Podsećaju na trenerke i kućne setove, napravljene su od prijatnih materijala, krojeva koji omogućavaju nesmetano, svakodnevno fukcionisanje. Ako ste ipak tip koji bira bebi dolove ili spavaćice, tu su kimono ogrtači kao savršen dodatak. Osim što su veoma lepi, praktični su i da u njima otvorite vrata, obučete preko donjeg veša, ili posle tuširanja, a pre pidžame. Osim satenskih ogrtača, veoma traženi su i oni topliji, iz homewear kolekcije, koje možete nositi i preko udobne, kućne garderobe, izaći da primite poštu, siđete do garaže...

 

Treba spomenuti i bademantile, tople i mekane poput oblačića. Lako mogu zameniti ćebe u hladnim večerima kada na kauču čitamo knjgu, ili gledamo TV pre spavanja...

Obožavano leto odlazi, ali i hladniji dani kod kuće imaju svoju čar. Sve je do ugođaja koji sami sebi priredite.

Na www.bonatti.rs možete pogledati novu, jesenju kolekciju i nove ideje za zanimljive kućne autfite.

 

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!