Bonatti

logo
24Dec

Podeli:

Novogodišnji look prilagođen trenutnoj situaciji

Proslava novogodišnje noći ove godine je neizvesna, međutim, dobre atmosfere u većini domova, u krugu porodice, zasigurno će biti..

Proslava novogodišnje noći ove godine je neizvesna, međutim, dobre atmosfere u većini domova, u krugu porodice, zasigurno će biti.

Da li ćete u novogodišnjoj noći obući svečanu toaletu, ili provesti ušuškano veče u pidžami – na vama je da odlučite. Jedno je važno – ne smete zaboraviti nešto crveno, da nasluti sreću.

Bonatti je ove godine spojio eleganciju i kućnu atmosferu, pa ćete u pidžami, spavaćici, bebi dolu ili ogrtaču imati pravi praznični look.

Satenska, elegantna pidžama u crvenoj boji, sa crnim rubovima itekako može da bude adekvatan komad, u isto vreme prijatan i udoban. Uz malo čipke u kombinaciji satena, spavaćica lako može da izgleda kao večernja toaleta. Da bude prijatnije, predlažemo da ukombinujete satenski ogrtač, koji ćete rado nositi cele naredne godine.

Za ušuškanu atomosferu, simpatične fotografije pored jelke birajte pamučnu pidžamu i udobne kućne čizmce.

I u ovoj čudnoj prazničnoj atmosferi, mogućnosti je mnogo. Najvažnije je dobro raspoloženje, nada u bolje dane i neka sitnica kojom ćete usrećiti nekoga u novogodišnjoj noći.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!