Bonatti

logo
30Nov

Podeli:

Obučene u crveno

U čemu je tajna crvenog veša?

Početak zime prati pretpraznična euforija. Naš predlog je da Novu godinu dočekate i u nju uđete u skladu sa tradicijom. Kako to običaj nalaže, ovaj period godine ne može proći bez crvene boje. Proverene priče govore da trend crvene boje ne menja navike, a navike postaju obavezni deo novogodišnjih poklona, kako sebi tako i drugima.

 

U čemu je tajna crvenog veša? Postoji verovanje za koje se kaže da je tačno, da samo u crvenom vešu energija samopouzdanja i ljubavi dolazi do maksimuma. Da se u crvenom osećamo snažnije i moćnije. Veselije i egzotičnije, a koji period godine je bolji za takva osećanja nego upravo period novogodišnjih praznika, kada ugrabimo malo vremena za odmor i druženje.

Ako se tome doda činjenica da nije važno ko vam poklanja crvene poklone, da to može biti i gospodin pravi i pogrešni, uvek je važno znati da i same sebi ili pak drugarici možete pokloniti poklon koji odiše senzibilnošću i luksuzom. Skrojen od čipke i svile ovaj poseban poklon postaće praznik i za vaše oči, a svaki put kada ga obučete preneće na vas malo praznične euforije. Crveni veš ostaje „must have“ ispod jelke, a na vama je samo da vidite koga će crvenilo grejati.

Podeli:

Ostalo sa bloga