Bonatti

logo
24May

Podeli:

Trendi boje kupaćih kostima za leto 2022

Moderni krojevi i dominantne boje istaći će vaš preplanuli ten, a na vama je samo da izaberete model koji će vam savršeno odgovarati

Bilo da ćete ovo leto provesti na moru, jezeru ili bazenu - dobar kupaći kostim je obavezan. Ukoliko ste u dilemi i ne znate koje boje i deseni su u trendu, ne brinite, jer smo već sve osmislili za vas. Ovog leta, Bonatti kupaći kostimi inspirisani su bojama okeana, zalascima sunca i sočnog zelenog voća.

Narandžasta boja i dalje važi za najpopularniju, a u Bonatti radnjama i na webshop stranici sada možete pronaći i narandžasti kupaći kostim koji će istaći vaš preplanuli ten. Ova vatrena boja je i te kako zastupljena u Bonatti letnjoj kolekciji. Narandžasta je dominantna sama po sebi, ali idealno se uklapa i sa drugim bojama.

Pored narandžaste izdvaja se i kraljevsko plava boja koja s razlogom nosi ovo ime. Kraljevskoplavi materijal Bonatti modela odlikuje blago presijavanje na suncu.

Poslednja, ali ne i po važnosti, svakako je i maslinasta boja. Maslinasta baš kao i narandžasta savršeno naglašava preplanuli ten, a možete je kombinovati sa raznim drugim bojama. Ono što će posebno obradovati dame kada su u pitanju Bonatti kupaći kostimi svakako je činjenica da se svi modeli mogu kupiti odvojeno.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!