Bonatti

logo
19Mar

Podeli:

Vodič kroz svet brushaltera

Ništa lepše od žene zadovoljne sobom koja zrači samopouzdanjem.

Ništa lepše od žene zadovoljne sobom koja zrači samopouzdanjem. Mi se vodimo idejom da lepota dolazi iznutra, a to znači da se prvo morate osećati dobro i prijatno u svom telu. Svaka od nas je drugačija i posebna na svoj način, ali takođe ima i sitne nesavršenosti. Zato mali ženski trikovi i prava podrška na pravim mestima čine čuda.

Opšte je poznato da je u ženskoj prirodi da ona koja ima ravnu kosu želi da ima kovrdžavu i obrnuto, izgleda da nam je to u genima :) Tako je i sa grudima- mogle bi biti malo manje, malo veće, malo više podignute... A često zavisi od potrebe i prilike šta će nam u tom trenutku odgovarati... Sva sreća pa danas ima toliko različitih modela i krojeva brushaltera u ponudi, da je ustvari dostupno "poigravanje" sa sopstvenim izgledom i njegovo menjanje i stilizovanje u zavisnosti od našeg trenutnog osećaja. Oni zahtevniji mogu da biraju i biraju...

Brushalter je ženski najbolji prijatelj, pa kada pravilno odredite svoju veličinu, možemo preći na šarenolik svet brushaltera i njegov paaažljiv odabir! Bilo da ste sportski tip, fan glamura i elegancije, modni fanatik ili pak praktična osoba svedenog stila, možete birati po svom ukusu popularne dezene, aktuelne boje, materijale i najvažnije- oblik i kroj samog brushaltera!

 

Evo praktične kategorizacije, sigurni smo da ćete pronaći svoje favorite:

Sa fišbajnom (žicom)

Ovo je standardni model koji verujemo da sve dame imaju u svom garderoberu. Ojačan je žicom ispod grudi koja obezbeđuje željeni oblik, ima korpice koje mogu biti mekše ili tvrđe, sa punjenjem ili bez njega. Pogledajte modele sa fišbajnom ovde.

 

Push up

Mnogima omiljen zbog svoje magične moći da njegovim nošenjem grudi izgledaju "punije" pribijenije i dekolte izgleda veoma raskošno ostavljajući ženstveni dojam. Sam kroj je takav da pruža ovakav efekat, dok brushalter može da ima "punjenje" ali i ne mora. Postoje modeli sa plićim i dubljim korpama, dok tekstura samog punjenja može biti silikonska, sunđerasta, penasta... Za svakog po nešto :) Pogledajte push-up modele ovde.

 

Balkonet

Veoma praktičan model "top" kroja. Balkonet ima dublji, odnosno širi sastav između korpica i može se nositi ispod odeće ravnog izreza na grudima. Ovakvi modeli često imaju mogućnost skidanja bretela i nošenja bez njih, zbog toga što sa svih strana lepo obuhvataju grudi pružajući poprilično fiksnu i stabilnu podršku. Možete odabrati prazne i punjene korpe ovog oblika.

 

Bez fišbajna (žice)

Ukoliko želite maksimalan komfor i udobnost bez ikakvog ograničenja, predlažemo modele brushaltera bez potporne žice koja usmerava grudi. Ovakvi modeli se prilagođavaju vašem telu i prate njegove crte. Bili su veoma popularni u vremenu nekih prethodnih genaracija, a kako se moda uvek vraća, upravo oni dolaze ponovo u modni fokus u velikom stilu!

 

Uz opcije kao što su ukrštanje bretela na leđima, njihovo skidanje, multi-way nošenje uz silikonske dodatke, kombinovanje sa ukrasnim aksesoarima ili kopčanje sa prednje strane, mogućnosti su još veće, predlažemo da počnite sa svojom pretragom ovde.

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!