Bonatti

logo
19Apr

Podeli:

Zanosna Bonatti prolećna kolekcija 2020

Bonatti prolećna kolekcija donjeg veša i spavaćeg programa napravljena je od finih, prijatnih materijala, za dobar osećaj u dodiru sa kožom

Bonatti prolećna kolekcija donjeg veša i spavaćeg programa napravljena je od finih, prijatnih materijala, za dobar osećaj u dodiru sa kožom.

Kada se radi o najintimnijim komadima odeće, Bonatti je i ove sezone pratio svetske trendove i doneo brojne novine i kod nas. Ostao je veran dobrom kvalitetu kreirajući modele koji će da zadovolje različite ženske potrebe.

Bilo da su u pitanju grudnjaci bez žice ili , balkonet modeli  koji se mogu nositi i bez bretela, većina žena će moći da odabere model za sebe. Brushalteri sa D korpama za dame kojima je neophodna podrška, dobra potpora i udobnost zastupljeni su u prolećnoj kolekciji u nežnim, pastelnim bojama. Brushalteri sa C korpama takođe prate nove trendove i prolećne dezene... Donji veš je izrađen od materijala i dezena koji se savršeno uklapaju uz grudnjake i majice iz iste kolekcije i mogu se kompletirati.

Ovog proleća Bonatti je spojio elegantne modele sa atraktivnim sportskim detaljima, pidžame i spavaćice obogatio mladalačkim, bajkovitim motivima koji donose vedrinu u kolekciju. Jarke boje, ili nežni pastelni tonovi, crni, beli i teget modeli kao neprolazna klasika, u kombinaciji sa finom čipkom čine neodoljivu kombinaciju.

Muški modeli napravljeni su za svakodnevno nošenje, od najfinijih materijala. Dašak proleća ogleda se i u njihovim bojama i dezenima, takođe. Prijatne muške majice, muške slip gaće ili bokserice , verujemo da će svako naći model koji mu odgovara. Ove sezone nisu izostale ni muške pidžame kratkih nogavica, za toplije noći i prijatan san, kao ni neophodni aksesoari.

 

 

 

 

Podeli:

Ostalo sa bloga
slika
21Mar

Brushalteri koji se ne ocrtavaju ispod odeće

Trebaju vam brushalteri za majice bez bretela, ili haljine golih leđa? Bonatti ima rešenje za neometano nošenje vaše omiljene garderobe za specijalne prilike, ili svakodnevno.

slika
13Mar

Nove boje za novu energiju

Proleće je stiglo u Bonatti prodavnice i na webshop! Nove boje donele su novu energiju i podigle raspoloženje!